Termeni și condiții

1. Dreptul de copyright

Dreptul de copyright pentru toate informatiile existente pe acest site, este detinut de PRODAL 94 SRL. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre PRODAL 94 SRL.

Toate drepturile sunt rezervate PRODAL 94 SRL.

Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea PRODAL 94 SRL sau a afiliatilor sai.

PRODAL 94 SRL va aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului unei persoane neautorizate.

2. Confidentialitate

Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a PRODAL 94 SRL, de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea PRODAL 94 SRL nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web.

PRODAL 94 SRL se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale. PRODAL 94 SRL nu va transmite nici unui tert datele dumneavoastra personale introduse de dumneavoastra pe site-ul https://vacantapremiilor.ro/ conform acestor „Termeni si Conditii”. Cu toate acestea, nu vor fi considerați terți partenerii comerciali ai PRODAL 94 SRL, care prestează pentru acesta diverse servicii în legătură cu prezentul site.

3. Colectarea si procesarea datelor cu caracter personal

Cand vizitati site-ul web al PRODAL 94, serverul de web inregistreaza automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet si site-ul web de pe care ne vizitati. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in contextul unei inregistrari, al unui sondaj de opinie, concurs sau in cursul executarii unui contract.

4. Utilizarea si dezvaluirea datelor personale si specificarea scopului

Datele dumneavoastra vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si vor fi utilizate de catre PRODAL 94 SRL in scop de analiza de marketing si administrare baza de date clienti (consumatori), inclusiv pentru asistenta clienti, precum si pentru a va putea informa despre noile produse si servicii ale companiei noastre. PRODAL 94 SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti beneficiari/utilizatori.

Mai multe informații privind prelucrarea datelor dumneavoastră veți putea regăsi în Politica de confidențialitate a acestui site.

5. Informatii pentru utilizatori (vizitatori)

Ca utilizator (vizitator) aveti urmatoarele responsabilitati:

  • sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare atunci cand este cazul;
  • sa mentineti si innoiti, atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Totodata va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:

  • sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie;
  • sa publicati material protejate de drepturi de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
  • sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare;
  • sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente.
  • In caz de nerespectare a acestor conditii, PRODAL 94 SRL si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala.

6. Informarea persoanelor vizate asupra drepturilor lor

Tuturor persoanelor care transmit catre site-ul https://vacantapremiilor.ro/   datele lor personale le sunt garantate drepturile in conformitate cu Regulamentul 2016/679, urmand a fi informati prin anuntul facut public de catre PRODAL 94 SRL prin acest sistem asupra drepturilor lor.

La cererea scrisa a persoanelor a caror date sunt prelucrate sau urmeaza a fi prelucrate, datata si semnata, expediata pe adresa Com. Cernica, Sat Caldararu, Str. Drumul Între Tarlale, nr. 1, Hala nr. 3, Parter, Jud. Ilfov, PRODAL 94 SRL se obliga:

  • sa ii confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an;
  • sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Regulamentului 2016/679 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
  • sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

Pe langa termenii si conditiile care sunt reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca PRODAL 94 SRL poate culege si pastra date despre persoanele care viziteaza acest site.

Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra contactandu-ne la adresa: office@stalinskaya.ro .

7. Modificari ale politicii de confidentialitate

Modificari ale prezentei politici de confidentialitate ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior. „Termeni & Conditii” constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si PRODAL 94 SRL in privinta utilizarii site-ului https://vacantapremiilor.ro/  .

PRODAL 94 SRL isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.

Daca aveti intrebari cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa office@stalinskaya.ro .